ERESC

Recursos lingüístics

Glossari de sabors món

Sabors del món és una iniciativa de l’Associació de Comerciants i Professionals de Fondo Comerç, que compta amb la col·laboració del CNL L’Heura, l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i la Universitat de Barcelona.

Consulta aquí

Optimot

Optimot, consultes lingüístiques, és un servei que ofereix la Direcció General de Política Lingüística en col·laboració amb l'Institut d'Estudis Catalans i el Centre de Terminologia TERMCAT. Consta d'un cercador d'informació lingüística que ajuda a resoldre dubtes sobre la llengua catalana.

Continua llegint

Parla.cat

Parla.cat és un espai virtual d’aprenentatge que posa a l’abast de tothom materials didàctics per aprendre la llengua catalana. El curs es pot fer seguint la modalitat lliure o la modalitat amb tutoria.

http://www.parla.cat

Consorci per a la NL

Ofereix assessorament lingüístic i cursos de llengua per estendre l’ús del català entre les persones nouvingudes que treballen en el sector de la restauració. Amb diversitat de nivells i de durades, horaris adaptats a tothom i amb modalitats diferents (presencial, a distància o per Internet).

Continua llegint

Podria interessar-te...