Certificat de professionalitat de nivell 2.
L'acció té una durada de 590 h.
Horari de de dilluns a divendres 14.30 a 20.45
Data d'inici prevista: Novembre 2016
Consta dels següents mòduls:
- Servei al restaurant (130 h.)
- Servei de vins (90 h.)
- Elaboració i acabat de plats a la vista del client (50 h.)
- Serveis especials en restauració (80 h.)
- Seguretat, higiene i protecció ambiental en hoteleria (60 h.)
- Anglès professional per a serveis de restauració (90 h.)
- Formació complementària (10 h.)
- Mòdul de pràctiques professionals no laborals de serveis de restaurant (80 h.)
Requisits d'entrada:
- Ser inscrit a l’OT del SOC com a demandant d’ocupació.
- Nivell acadèmic, és necessari acreditar qualsevol de les següents titulacions o certificats:
- Graduat en Educació Secundària Obligatòria o Educació General Bàsica (EGB)
- Certificat de professionalitat de nivell 2
- Certificat de professionalitat de nivell 1 de la família professional d’Hoteleria i Turisme.
- Complir el requisit acadèmic d'accés als cicles formatius de grau mitjà o, haver superat les corresponents proves d'accés regulades per les administracions educatives
- Tenir superada la prova d'accés a la universitat per a majors de 25 anys i/o de 45 anys.
En cas de no poder acreditar el nivell acadèmic especificat, serà imprescindible superar una prova de nivell que avali tenir els coneixements formatius o professionals suficients que permetin cursar amb aprofitament la formació.
Inscripcions
A les oficines centrals de Grameimpuls, Can Xiquet, al carrer Rafael Casanova, 40, Santa Coloma de Gramenet