ERESC

Passió per la cuina de tardor 2019

L'Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC) programa un nou curs de cuina de tardor per a persones aficionades als fogons.

 

 

Sessions

 • [03/10] SESSIÓ PRODUCTE DE TEMPORADA, MONIATO: Adaptarem els tradicionals gnochis de patata o de sèmola i els farem amb el tubercle més dolç de a temporada, a més els arrodonirem amb les salses que millor combinen.  

   

 • [10/10] SESSIÓ PRODUCTE DE TEMPORADA, CODONY: Coneixerem les característiques d’aquest fruit de tardor i el procés d’elaboració de codonyat, elaboració de múltiples aplicacions a la cuina. En aquesta ocasió, farem una amanida amb productes de tardor

   

 • [17/10] SESSIÓ PRODUCTE GURMET, OSTRES:  Les ostres estan de moda. En aquesta sessió, coneixerem aquest mol·lusc i les tècniques de cocció més adients: ostres amb aire de llimona i ostres gratinades.

   

 • [24/10] SESSIÓ ARROSSOS: Coneixerem en aquesta sessió els punts claus de l’elaboració dels risottos i ho farem donant-li total protagonisme a la carbassa que està en el seu punt òptim de consum. Elaborarem un rissotto de carbassa amb pipes i oli de carbassa

   

 • [07/11] SESSIÓ CARNS CLÀSSIQUES; FILET WELLINGTON: Aquest plat de l’alta noblesa britànica requereix ajustar diferents elaboracions per tal de arrodonir en punts de cocció i textures. Durant la sessió, aprendreu els punts claus de la seva elaboració.

   

 • [14/11] SESSIÓ PEIXOS: De la Costa Brava ens arriba un dels clàssics mariners per excel·lència: l’all cremat de rap i gambes. Durant la sessió coneixerem les millors varietats de rap i  els punts claus per cremar l’all i que sigui deliciós. 

   

 • [21/11] SESSIONS CUINA NADALENCA (I): Apropant-nos a les dates nadalenques treballarem durant dos sessions un menú complert amb productes estacionals. A més, ens aportarà recursos per poder preparar-los i al mateix temps gaudir de l’àpat

   

 • [28/11] SESSIONS CUINA NADALENCA (II)

   

 

Preus, horari i lloc

Dijous, del 3 d'octubre al 28 de novembre de 17.30 a 19.30h a l’Escola Restauració Santa Coloma. 8 sessions: 160€ 

 

Full d'inscripció

Descarrega't el full d'inscripció.

INSCRIPCIÓ

Podria interessar-te...