ERESC

Ja ha arribat la primavera a la cuina [FINALITZAT]

Passió per la cuina - Primavera 2014

Passió per la cuina - Primavera 2014

Sessions

  • 24/04 Cuina de mar i muntanya: conill amb gambes vermelles
  • 08/05 Finger food: mini burguer de xai amb espècies
  • 15/05 Greixos saludables: escabetx de cítrics i peix blau
  • 22/05 Postres d’ahir, d’avui i demà: “canutillos” farcits
  • 29/05 Gastronomia de Canàries: Papas arrugas con mojo picón
  • 05/06 Iniciació a la cata de vins

El curs consta de 6 sessions que es realitzaran a la Escola de Restauració Santa Coloma els dijous de 17:30h a 20:30h.

En les sessions es degustaran els plats elaborats amb el maridatge més adient.

El preu es de 90 €.

[Inscripció]

Podria interessar-te...