ERESC

Professorat extern

Susana Tolosana Checa

(Zaragoza, 1971). Inicia su trayectoria profesional en el año 1989. Pronto descubre su vocación por la restauración y el trato con el cliente, ocupando puestos de responsabilidad en diferentes modelos de restauración.

En Zaragoza trabaja en el “Café Moderno” y la “Sala Morrisey”, entre otros establecimientos. En 2001 se traslada a Sitges. Es en “Cal Pintxo”, “La Pizzería del Puerto” y “Cap de la Vila” donde asume nuevos retos profesionales, focalizados en la atención al cliente. En el año 2008 comienza a trabajar en el restaurante italiano “Santa Marta”, colaborando activamente en la formación del personal nuevo.

 

En 2016 colabora en “Hotel Tapa Tour”, un proyecto dedicado a la gastronomía hotelera, como ayudante de producción. Ese mismo año comienza a impartir clases de formación laboral para adultos en la escuela de restauración Grameimpuls de Santa Coloma de Gramenet

Lluís Massanés Laorden

Dedicat a la cuina des de fa més de 25 anys ocupant diferents càrrecs  i en disciplines diverses del món de l'Hostaleria: Restaurant Talaia Mar,  ElBulliCatering serveis de restauració,  i més recentment, cap de cuina del restaurant Bravo24, situat a l’Hotel W a Barcelona.

Altres moments de la meva carrera  també els he dedicat a treballar per diferents col·lectius, dissenyant i elaborant cuina per nens, realitzant assessorament de restaurants, tallers de cuina particulars i seminaris.

Em formo com a docent a la Fundació Pere Tarrès i m’especialitzo en recursos informàtics per a la docència, posant en marxa un curs de monografies de cuina i gastronomia experimental en plataforma Moodle.

 

Actualment combino la docència amb diverses activitats laborals, amb assessorament de restaurants i formació continuada, i mirant d’acabar d’obtenir el títol de Grau Superior en Direcció de Cuina. Ara, tinc l'oportunitat i la satisfacció de poder transmetre els meus coneixements als alumnes,  a l’Escola Restauració, on em vaig formar, ja fa molt temps.

Víctor Arriaga Fundazuri

Eibarrès format a la Escola Superior d’Hostaleria de San Sebastian com Tècnic Superior en Direcció de Serveis  de Restauració i a la Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona, European Diploma of Hotel Management.

Amb més de vint anys d’experiència professional en el món de l’hostaleria.

 

Acreditat com a docent per la formació professional per l’ocupació.

STICSA - Mònica Chamorro Aira

Mònica Chamorro Aira, dietista-nutricionista per la Universitat de Barcelona amb Postgrau de Gestió de Restauració Comercial i Col·lectiva, i Màster Europeu de Nutrició i Metabolisme.

Amb una experència d’11 anys fent consulta dietètica, formació en nutrició i dietètica i en higiene alimentària/manipulació d'aliments.

Podria interessar-te...